Maldonado och Grosjean bekräftade för Lotus 2014

Efter gårdagens inlägg så känns det lite som en överraskning att Lotus idag bekräftar Pastor Maldonado och Romain Grosjean som sina förare för 2014. Men som jag också skrev så har jag många gånger varit med om team som hamnar i trångmål ekonomiskt för att sedan hitta pengar i sista minuten.. Maldonados alla dollar är nog inte helt oviktiga där.

Faktum kvarstår dock att många anställda den senaste tiden sökt sig ifrån teamet och hur långt efter med nästa års bil är man när det äntligen verkar komma in lite pengar..?

Återstår nu att se vad dom hände på resten av förarmarknaden, om det lossnar och pusselbitarna börjar falla på plats. Vad jag förstår så är läget fortsatt komplicerat när det gäller t ex Sauber så vi kan nog få vänta ett tag till innan allt är klart..