Har Räikkönen bestämt sig?

Om man får tro finska tidningen Ilta Sanomat så har han det och det skulle vara Ferrari som blir den nygamla adressen för finländaren. Självklart omöjligt att verifiera en sådan uppgift men brukar sällan vara rök utan eld men vi får helt enkelt avvakta en tid till innan det blir officiellt vem som går var.

Här är i alla fall artikeln

I övrigt ganska lugnt i dessa semestertider för F1-teamen, fabrikerna är nu helt stängda och personalen har välbehövlig ledighet.

Ett team som har det lite kämpigt just nu, trots semester, är Sauber som gick ut med uppgiften att man säkrat sin ekonomiska framtid genom en 400 miljoner € investering från Ryssland. Idag kommer dock uppgifter i tysk media att det ryska bolagets styrelse har röstat emot investeringen och skulle det vara fallet är läget akut för Sauber och framtiden i Formel 1 allvarligt hotad.

Nåja, det är endast tidningsuppgifter än så länge och långt ifrån något som är bekräftat och speglar väl nyhetsläget just nu som är minst sagt torftigt.

Själv laddar jag med flera för cykelvasan i helgen. Vi är ett ganska stort gäng som åker upp till Dalarna för att köra mtb-cykel de 95 km mellan Sälen och Mora på lördag. Förutom jag själv ska bl a Eje Elgh, Marcus Ericsson och vår producent på Viasat, Erik Stenborg, köra. Vet också att STCC-föraren Rickard Göransson siktar på att gå under tre timmar vid sitt andra besök i ”fädernes spår”. Personligen är jag glad om jag tar mig i mål men borde klara det på mellan 4-5 timmar, lite beroende på vilket väder vi får som just nu verkar vara lite regnigt. Är någon nyfiken på att följa spektaklet på nätet går det alldeles utmärkt på vasaloppet.se och mitt startnr är 6529