Sauber C34-Ferrari – Marcus Ericssons nya bil

Sauber C34-Ferrari

Så har den då visats, bilen som vi svenskar hoppas så mycket på. Sauber C34 är som många spekulerat i blå/gul men inte av svenska skäl utan för att det är färgerna för Felipe Nasr sponsor Banco do Brasil. Den uppmärksamme ser också att det står Silanna på några ställen på bilen och den sponsorn fanns även hos Caterham, sen kan ju var och en dra sina slutsatser kring detta.

Jag avböjer att kommentera bilens utseende i övrigt, om den skulle vara snabb och så. Har inte den kompetensen att avgöra detta utifrån några bilder på nätet, men visst känns den lite mer ”up to date” än den gröna pansarvagnen som Marcus körde förra året. På söndag rullar den ut för första gången, med Marcus Ericsson bakom ratten, det ser jag väldigt mycket fram emot att följa…

 

Och så lite bilder på Marcus i sin nya outfit.