Ferrari-junior klar som reserv hos Sauber…

Raffaele Marciello blir test/reservförare hos Sauber 2015

Raffaele Marciello blir test/reservförare hos Sauber 2015

På årets sista dag meddelar Sauber F1 att det blir Italienske GP2- och Ferrari Driver Academy-föraren Raffaele Marciello som tar över efter Giedo van der Garde som test/reservförare i teamet under 2015. Kanske Ferrari till slut närmar sig ett läge där man faktiskt befordrar en egen talang till Formel 1, något man historiskt knappast gjort sig kända för att göra. Den som låg närmast till tidigare var ju Jules Bianchi men hans öde är ju känt sedan tidigare. Bianchis familj kom f ö med ett pressmeddelande igår ang tillståndet för Jules och det var egentligen inga nyheter. Bianchi är fortfarande medvetslös men andas själv och man sa också att den långa rehabiiliteringen har börjat på sjukhuset i Nice.

Här kommer också en liten sammanfattning från Björn Wirdheims säsong i Japan, japanska språkkunskaper är ett plus:)

Gott slut alla och ett gott nytt 2015