Fernandos avsked…

Spanska TV-kanalen Antenna 3 har gjort en dokumentär om Fernando Alonsos sista race med Ferrari.. en mycket bra sådan

Spanska TV-kanalen Antenna 3 har gjort en dokumentär om Fernando Alonsos sista race med Ferrari.. en mycket bra sådan

Har precis sett den dokumentär som mina kollegor på spanska tv-bolaget Antenna 3 gjorde med Fernando Alonso inför hans sista race med Ferrari. Skulle nog vilja påstå att det, i mångt och mycket, är unika bilder där Fernando mycket generöst delar med sig av sina sista dagar som förare i ett av racingvärldens mest mytomspunna team. Tycker också man får en lite ny bild av Fernando Alonso som jag tidigare upplevt som ganska allvarlig och alltid väldigt fokuserad, helt enkelt ingen muntergök ála typ Daniel Ricciardo. I denna dokumentär visar han dock en helt annan sida av sig själv som man sällan, varken i officiella intervjuer eller när kan stöter ihop med honom i mixade zonen, ser något av. I denna dokumentär visar han upp mer av personen Fernando Alonso samt en varm och omtänksam sida av sig själv där han utan omsvep erkänner att det är mycket känslosamt att lämna Ferrari men att han måste för att han helt enkelt behöver vinna igen

Bra jobbat av Antenna 3 att få till detta även om jag inser att Fernando Alonso säkerligen var väldigt angelägen om att hans avsked skulle visas för hans fans på ett bra sätt. Nedan hittar ni länkarna till de båda delarna med engelsk textning. En del har säkert redan sett den men kanske kan vara värd en titt till..

Mycket nöje

Fernando Alonsos sista race med Ferrari del 1

Fernando Alonsos sista race med Ferrari del 2