Mot Bahrain…

pitboard

Ett dygn hemma innan det nu bär av mot Bahrain och den avslutande försäsongstesten inför F1-premiären i Melbourne om ca tre veckor. Ska ärligt erkänna att jag inte hann följa den senaste testen speciellt noga p g a OS i Sotji men nu är det fullt fokus på bilar igen. Tyvärr inga bilder från banan i Sotji, hann helt enkelt inte ta några. Men jag kan försäkra att det kommer bli ett kanonrace mitt i den f d OS-parken.

Så mycket plockade jag upp att det fortfarande var en hel del problem för Red Bull och Renault där det faktiskt var Caterham som fick mest tid på banan, även om Caterham aldrig fick bilen att fungera med full effekt. Börjar nu bli uppriktigt oroad över Red Bull inför premiären, faktiskt lite oroad över hela startfältets status just nu. Dessa fyra avslutande dagar i Bahrain blir oerhört intressanta med tanke på att nu måste det vara fullt fokus på prestanda. Vi borde nu få se lite ”kvalsimulationer” och allt fler team som klara en racedistans med alla ”systemen” fullt fungerande. För Marcus Ericssons del så hoppas han få köra dag 2 och 4 men teamet har inte bestämt sig än

Full bevakning denna vecka alltså, med LIVE-uppdatering från alla dagarna och givetvis finns möjligheten att diskutera med mig och alla andra via vårt ”frågor och svar” inlägg som finns varje dag.