Kimi Räikkönen kör Ferrari 2014…

Så kom tillslut bekräftelsen alla väntat på, Kimi Räikkönen kör Ferrari 2014 och flyttar därmed tillbaka till samma team som köpte ut honom från kontraktet 2009. Finländaren blir därmed teamkamrat med Fernando Alonso och den ena halva av en föraruppställning av sällan skådat slag och man kan inte kalla det något annat än ett dreamteam.

Finns egentligen inte så mycket att tillägga kring detta faktum, det mesta är sagt och det blir mycket intressant att följa det kommande samarbetet mellan Alonso och Räikkönen som kan bli ett hård fight om status inom teamet, åtminstone inledningsvis.

Ett annat rykte jag nåtts av från en bra källa är att Pastor Maldonado kör för Lotus nästa säsong. Om detta är istället för Kimi tillsammans med Romain Grosjean låter jag vara osagt men det kan ju  vara så att Hülkenberg också flyttar till Lotus och bildar par med Maldonado och att det är Grosjean får flytta på sig.

Som någon uttryckte det, Silly season är nästan mer spännande än själva förarmästerskapet:)

Hur som helst finns det nu väldigt stor anledning att se fram mot säsongen 2014, en föraruppställning som den Ferrari kommer att ha får man vara glad att man får uppleva någon gång under sin livstid…